IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Двамата президенти на разединените американски щати

Бесовете на американския народ няма да се успокоят така бързо и за новия президент Джо Байдън остава само да се опита поне да не ги разпалва

16:50 | 27.12.20 г. 12
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимки: Bloomberg L.P.</em></p>

Снимки: Bloomberg L.P.

Последна актуализация: 05:51 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

12
rate up comment 2 rate down comment 3
Иван Митев
преди 3 години
Федералният резерв (Фед) прилага създаващ щети модел за емитиране на долари.Пандемията COVID-19 предизвиква повече щети от неправилността на Фед.При запазен пропуск на Фед президентите на САЩ нямат полезен ход и са с осигурен политически провал. Сега общественото признаване на политическия провал се отлага чрез взимане на нови държавни заеми, с които се плащат част от щетите от работата на Фед. С държавната грешка: 2021 г. ще е по-трудна от 2020 г., 2022 г. ще е по-трудна от 2021 г. и със запазена насока. За устойчиво спасение от нови американски щети е необходимо ползване на полезен модел за емитиране на долари.Няма да е все така.След време Фед ще прилага полезният модел за емитиране на долари.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
11
rate up comment 5 rate down comment 2
bgMan
преди 3 години
Разделението е плод на пеерастията. Стига сте обвинявали все някой друг!Няма как да накарате хората да приемат всички безобразия на пеерасите.Ако не се спрат, САЩ ще се разпадне на 2-3 държави, дано само да няма нова гражданска война там.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
10
rate up comment 4 rate down comment 6
zelka007
преди 3 години
страшен ... ?! ... не , по скоро един широкоплещ, черноок, чернокос и даже леко загорял господин, без мустаки, със скулесто лице, с небръсната поникнала брадица, облечен (в какво мислите?) в анцуг air jordan, не закопчан, с бяла (по нашенски бяла) фланелка тип тишърт и маратонки asics (обожавам ги, не знам колко чифта имам) ... не ми отне много време да го напиша , иде ми отръки, тече ми гладко мисълта ... :))) ... при теб как се получава ... ?!и ти ли се опитваш да се пришиеш към гочоолу, дочоолу и импа ... върл амбразурчик-тръмпист ... (аха да напиша тръмпанар, ама не успях, възпитан съм :))) ) ... загубена кауза е това ... пробвай с друга рассийска опорка, тази не върши работа ... прокурор назначен от оранжадата не можа да открие нищо . цялата му постановка лежи на откраднат имейл публикуван в един хамерикански вестник ... партенка нека го наречем по нашенски ... :))) ... докато виж с/у домочадието тръмпово има заведени дела за тръговия с влияние, които с голяма доза успех ще приключат в полза на народа ... :))) ... та по-полекинка с разните му фалшиви новини ... вълната колко се е надигнала видехме , разля се като боза на асфалт посред лято и изсъхна безславно ... :)))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
9
rate up comment 6 rate down comment 5
Valentin13
преди 3 години
леле страшен си! колко ли време ти отне да пишеш тези глупости? набий си го в главата - Байдън е баща и съучастник на престъпник. Байдън в действителност извърши това, за което обвиняваха Тръмп - че изнудвал Украйна. Байдън уволни главния прокурор на Украйна да не разследва сина му.и ако либералите си мислят, че с измами и заплахи ще обезсърчат Тръмп много се лъжат. този човек не се предава, защото огромни маси народ стоят зад него. не дрогирани и извратени санфранцискани, лосанджелисти и нюйоркчани, а работещи хора.ако не си забелязал и в Европа се вдига подобна вълна срещу либерал-социализма.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8
rate up comment 6 rate down comment 5
zelka007
преди 3 години
расизмът импе, ще ти изяде главата некой път ... :))) ... само забрави да добавиш една сълза за белите хетеросексуaлни мъже на заплата и идилията щеше да е пълна , са е некак недовършено ... :)))клоунът пренебрегна партията си импе, изпоназначи един куп неадекватници покрай него от личното си обкръжение и ефектът е очевиден. лично зет му е виновен с бездарието си, защото той беше човект зад решенията за коронакризата първоначално. нали той беше назначен затова ... :))) ...лично клоунът спря кинтите на следните агенции ... цитирам в свободен превод :Съгласно предложения бюджет, официално представен на Конгреса вчера, Националният институт по здравеопазване (NIH) ще види годишния си бюджет да се свие с 18% от $31,8млрд на $26млрд. Това включва съкращения на Националния институт по рака (1 милиард долара), Националния институт за сърце, бял дроб и кръв (575 милиона долара) и Националния институт по алергии и инфекциозни болести (838 милиона долара).Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) ще загубят 17% от бюджета си, намаление от 1,2 милиарда долара. Тази новина подтикна бившия директор на CDC д-р Том Фридън да отиде в Twitter и да изобличи това нападение над науката, което ще опустоши програми, които предпазват американците от много смъртоносни състояния, включително диабет, инфаркти и инсулти. Той отбеляза, че съкращенията ще дадат на CDC най-ниския бюджет от 20 години и ще доведат до увеличаване на заболяванията и смъртните случаи ... годината е 2017 ... след това има още намаления ... :)))са НАЯСНО ЛИ СИ що толкова зле влезнаха в тази здравна криза хамериканците ... ?! ... заради личното отношение на оранжадата !! и докато обикновенните хамериканци се оправят кой както може , то рижият китеник като се разподсмърча и закиха директно в топ военна бонилца , и плазма му преляха и с ремдесевир и витамини го натъпкаха ... що не отиде при пасторката да се налива с белина и да се моли в некоя църква ... ?! ... нали такъв акъл наливаше от телевизора ... :))) ... заминава в историята като един от най-посредствените президенти на усато ... амин !!и да си знаеш , само урyд може да ползва армията на една държава с/у народът на тази държава. некой тотален изрoд , примери колкото щеш по света !! как ще обясниш втората вълна на коронавирусът в европа или в рассия ... ?! тук да е имало некакви големи демонстрации ... ?! еле па в рассия ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7
rate up comment 3 rate down comment 7
ing5rov
преди 3 години
"На неговата съвет лежат много мъртви от ковид19."странно как човек с твоите разбирания , все още вярва в дядо Коледа ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6
rate up comment 9 rate down comment 5
Императорът
преди 3 години
А защо мислиш, че си по-умен от този велик мъж и то 70 милиона честни американци? Колко пъти брат ти - Гробарят, ти е правил Камбаната още докато си бил малък? - Очевидно ного пъти. Още повече че пандемията в САЩ затихваше лятото - когато започнаха т.нар. "протести срещу дискриминацията" и благодарение на тая сгaн К 19 пламна наново с удвоена сила. Единствената вина на Тръмп е, че не прати армията да смаже тия метежници и да излови тия, дето ги подкокоросваха - това му изяде главата.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5
rate up comment 4 rate down comment 6
kane
преди 3 години
Тръмп щеше да бъде преизбран ако не беше идио.т.На неговата съвет лежат много мъртви от ковид19.Той подходи много неразумно като се надяваше хората и те да са такива, но уви в повечето глави има нещо. Мислеше за икономиката, а не за избирателя. Учудвам се че 70 милиона гласуваха за него. Той напипва болезнени теми за средния американец и се дистанцира от десните и това му носеше многото гласове и ако не беше крет.ен пак щеше да спечели, заради умразата към двупартийния модел и установените политици като Байдън - 35 години политик и повече. Просто е ***.о парче с голяма уста и по малко мозък. Много надалеч стигна дори с качествата които притежава. Беше късметлия. Късмета работи само понякога.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4
rate up comment 2 rate down comment 7
Marie-Sophie Germain
преди 3 години
Стълбовете за осветление са планирани здрави, за да издържат евентуалните екзекуции
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 6 rate down comment 4
ing5rov
преди 3 години
"...Ако преди четири години Тръмп успя да се възползва от недоволството срещу неолибералния политически, икономически и културен модел..."А сега всички харесват тоя модел и гласуват за Байдън , налЕ ... ?!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още